KEZDŐLAP - Az egyesület - Munkatársak - Elérhetőségek - Gyakori kérdések - On-line panasziroda - Jogi kalauz

Közlemények, események, hírek - Online vetélkedő és előadás sorozat középiskolásoknak - Információs kampány - Fogyasztóvédelmi előadássorozat - Közérdekű keresetek - Fogyasztóvédelmi oktatás - Publikációk, tanulmányok - Kiadványaink - TÁMOP Projekt - Beszámolók, szabályzatok - Közhasznúsági jelentések - Rólunk írták - Biztosítási kisokos - Pénzügyi kisokos - Belépés az egyesületbe - Linkgyűjtemény - Archívum

 

Üdvözöljük az Indra oldalain!

Közlemények, események, hírek

Változások az ügyfélfogadási és panaszügyintézési rendben!

  • Biztosítási ügyekben tanácsadás, panaszügyintézés céljából személyes találkozásra keddi napokra, a 10-től 14 óráig terjedő időszakon belülre időpontot az indraegyesület@gmail.com e-mail címen lehet egyeztetni.
  • Biztosítási és pénzügyi témában  csütörtöki napra lehet időpontot kérni a személyes találkozásra Dietz Gusztávné dr. elnökasszonytól a (30) 241-9905 telefonszámon.

Információs kampány

Az Indra Egyesület a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium támogatásával széleskörű médiakampányt indított annak érdekében, hogy felhívja a figyelmet a tudatos fogyasztói magatartásra. Az elkészült kisfilmek nem csak a különböző TV adókon, hanem a YouTube-on és itt, weboldalunkon is megtekinthetők. Tovább


Az Indra Egyesület működését a 2015. 03.21.-2016.03.20 pályázati időszakban 250.000 Ft-tal a Nemzeti Együttműködési Alap támogatja.

©2009 Indra Biztosítottak és Pénzintézeti Ügyfelek Érdekvédő Egyesülete
Design és Technológia: EUSAN
Jogi nyilatkozat | Oldaltérkép | Impresszum